Barion Pixel

Elmerengők

A játékos önmegismerés, egyúttal a kreatív kikapcsolódás eszközei.

0
Your Cart

A TITKAINK az eltemetett Énünkkel való vezetett beszélgetés. A Jung pszichológiai teóriájára épített Árnyék napló egy 90 pontos kérdéssor megválaszolásával keresztül sarkall őszinte gondolatokra, elősegítve ezzel egy mélyebb önismeret útjára lépést.

Az úgynevezett ‘árnyék’ a tudattalannak azon tartalma, amelyet még nem éltünk meg vagy mélyen elfojtottunk eddigi életünk során, egy veleszületett, vagy traumák útján kialakult Én, amelyet etikai, esztétikai, akár morális vagy más, egyéni alapon elvetünk és elfojtva is tartunk, mert ellentétes a tanult, tudatos elveinkkel…a bennünk lévő, általános, emberi, sötét oldal.

A könyv visszajelzés önmagunk felé, lehet csak a tiéd – senki nem fogja látni, de szakemberrel megosztva, kielemezve akár egy még nagyobb lépést tehetsz az önmegismerés, önfejlesztés útján.

“Ha valakit szembesíteni akarsz önnön árnyékával, akkor mutasd meg neki a saját fényét. Amint valaki megtapasztalta párszor, hogy milyen érzés a két ellentét között állni, elkezdi megérteni, hogy mit is jelent az én. Bárki, aki meglátja a saját árnyékát és fényét, egyszerre két oldalról fogja látni magát, így pedig középre fog kerülni.”    Carl Jung

Párja, a TITKAINK – Fény napló megvásárolható itt

Tömeg 0,38 kg
Méretek 21 × 14,8 × 1,7 cm
Kötés

keménytáblás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TITKAINK – Árnyék Napló” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…

  • TITKAINK – Fény Napló

    6490 Ft