Barion Pixel

10.000 forint felett ingyenes szállítás!

Keresés
Close this search box.

Peti variáció

Az Elmerengők a játékos önmegismerés, egyúttal a kreatív kikapcsolódás eszközei.

A művészet egyfajta terápia.
Már 45 perc kreatív tevékenység jelentősen csökkenti az ember kortizol szintjét, vagyis ideális stresszoldó. És van-e szebb módja feszültséget levezetni, mint valami kreatívat, értékeset alkotni…?

Az önfejlesztést, a stresszlevezetést és egyfajta aktiv meditációt támogató Elmerengők nem csak gondolkodásra, hanem cselekvésre is késztetnek. Kiadványaink, felnőtt- és gyermekjátékaink a rajzolással, a firkálgatással, a festéssel és egyéb kreatív tevékenységekkel, illetve a vezetett kérdések megválaszolásával segítik az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolataink elmélyítését, a jelenből való kiszakadást, az online térből való kikapcsolódást.

A TITKAINK önismereti naplók második kiadványa, a ‘Fény napló’ a Jung teóriájára épült ‘Árnyék napló’ testvére, mely elődjéhez hasonlóan egy 90 pontos kérdéssoron át vezetve segíti az önmegismerést, elmélyülést, az eltemetett Énünkkel való vezetett beszélgetést.

A könyv visszajelzés önmagunk felé, lehet csak a tiéd – senki nem fogja látni, de szakemberrel megosztva, kielemezve akár egy még nagyobb lépést tehetsz az önmegismerés, önfejlesztés útján.

A Família egy interaktív interjú könyv, mely 4 különböző pakkon keresztül, gondolatindító kérdésekkel segít beszélgetést kezdeményezni felmenőiddel, hogy jobban megértsd őket, kettőtök viszonyát a múlton, jelenen, valamint saját magad megismerésén keresztül.

A kapcsos formátumának köszönhetően alakítható, átrendezhető, bővíthető mappa, mely kreatív feladatokon átvezetve formálja a család krónikáját.

Az elsőként született Elmerengő könyv a VONALZÓ, egy különleges, fordított, felnőtt színező, ahol a színt mi adjuk, te pedig a vonalakat! 

Apró körök, kockák, vonalak, pöttyök, egy egész erdő őzekkel és vadvirággal, vagy panelrengeteg ablakokkal? A fantáziádra van bízva. Használd a kedvenc fekete filced a merengéshez, vagy díszíts arannyal, ezüsttel, fehérrel, csillámmal, pónival, csillámpónival, árnyékolj, duplázz, satírozz, keretezz vagy csak rajzold körbe a szín alkotta formákat. Engedd el magad és vonalazz!

A TITKAINK az eltemetett Énünkkel való vezetett beszélgetés. A Jung pszichológiai teóriájára épített Árnyék napló egy 90 pontos kérdéssor megválaszolásával keresztül sarkall őszinte gondolatokra, elősegítve ezzel egy mélyebb önismeret útjára lépést.

A könyv visszajelzés önmagunk felé, lehet csak a tiéd – senki nem fogja látni, de szakemberrel megosztva, kielemezve akár egy még nagyobb lépést tehetsz az önmegismerés, önfejlesztés útján.

Fedezd fel új, letölthető tervezőinket, melyek segítenek, hogy jobban átlásd napi/heti/éves teendőid és céljaid. Könyvjelzőink pedig praktikus és személyes ajándéknak is tökéletesek lehetnek.

Otthon azonnal kinyomtathatod kedvenc dizájnodat: Könyvjelzőinket vágd formára és már használhatod is, vagy szuper kísérője lehet egy szerettednek szánt meglepetésnek. A naptárakat kiteheted a hűtőre, saját rajztábládra, hogy mindig szem előtt legyenek, használhatod az irodában, de egy jó kalendárium a home-officenak is
elengedhetetlen kelléke.
Szervezd meg napjaidat egyedülálló, letölthető tervezőinkkel!
Termékpalettánk hétről-hétre bővül.

ÖNISMERET
JÁTÉK
KREATIVITÁS
KIKAPCSOLÓDÁS

Az Elmerengők kreatív, játékos önismereti eszközök, de semmilyen módon nem helyettesítik a hagyományos, szakemberrel végzett terápiát.
Shopping Cart
Scroll to Top