Barion Pixel

10.000 forint felett ingyenes szállítás!

Keresés
Close this search box.

elmerengők

ÖNISMERET ▪️ JÁTÉK ▪️KREATIVITÁS ▪️KIKAPCSOLÓDÁS

ÖNISMERET ▪️ JÁTÉK ▪️KREATIVITÁS ▪️KIKAPCSOLÓDÁS ▪️

Az Elmerengők a játékos önmegismerés, egyúttal a kreatív kikapcsolódás eszközei.

A művészet egyfajta terápia.

Már 45 perc kreatív tevékenység jelentősen csökkenti az ember kortizol szintjét, vagyis ideális stresszoldó. És van-e szebb módja feszültséget levezetni, mint valami kreatívat, értékeset alkotni…? 

Az önfejlesztést, a stresszlevezetést és egyfajta aktiv meditációt támogató Elmerengők nem csak gondolkodásra, hanem cselekvésre is késztetnek. Kiadványaink, felnőtt- és gyermekjátékaink a rajzolással, a firkálgatással, a festéssel és egyéb kreatív tevékenységekkel, illetve a vezetett kérdések megválaszolásával segítik az önmagunkkal és a másokkal való kapcsolataink elmélyítését, a jelenből való kiszakadást, az offline térből való kikapcsolódást.

Vonalzó felnőtt kifestő

VONALZÓ

Az első elmerengő könyv a VONALZÓ, egy különleges, fordított, felnőtt színező, ahol a színt mi adjuk, te pedig a vonalakat! 

Apró körök, kockák, vonalak, pöttyök, egy egész erdő őzekkel és vadvirággal, vagy panelrengeteg ablakokkal? A fantáziádra van bízva. Használd a kedvenc fekete filced a merengéshez, vagy díszíts arannyal, ezüsttel, fehérrel, csillámmal, pónival, csillámpónival, árnyékolj, duplázz, satírozz, keretezz vagy csak rajzold körbe a szín alkotta formákat. Engedd el magad és vonalazz!

TITKAINK -
Árnyék Napló

Titkaink Árnyéknapló

A TITKAINK az eltemetett Énünkkel való vezetett beszélgetés. A Jung pszichológiai teóriájára épített Árnyék napló egy 90 pontos kérdéssor megválaszolásával keresztül sarkall őszinte gondolatokra, elősegítve ezzel egy mélyebb önismeret útjára lépést.

A könyv visszajelzés önmagunk felé, lehet csak a tiéd – senki nem fogja látni, de szakemberrel megosztva, kielemezve akár egy még nagyobb lépést tehetsz az önmegismerés, önfejlesztés útján.

Kiszállítás december 13-tól!

Párja, a TITKAINK – Fény napló várható érkezése 2022 tavasz.

Titkaink Árnyéknapló
Az Elmerengők kreatív, játékos önismereti eszközök, de semmilyen módon nem helyettesítik a hagyományos, szakemberrel végzett terápiát.
Shopping Cart
hu_HU
Scroll to Top